• Meta spune că noua funcție de comunități care vine pe WhatsApp a fost creată cu gândul la vecinătăți, la echipele de la locul de muncă și la părinții de la aceeași școală.
  • Administratorii comunităților vor avea și mai multă putere, cum ar fi posibilitatea de a trimite mesaje de anunț către absolut toată lumea din toate subgrupurile.
  • Meta spune că mai multe actualizări vor fi adăugate în lunile următoare.

Grupurile WhatsApp pot fi acum reunite sub o singură umbrelă, odată cu lansarea unei noi funcții de comunități. Lansată începând de astăzi, aceasta este concepută astfel încât actualizările să poată fi trimise tuturor celor din toate grupurile dintr-o singură dată, permițând în același timp discuții mai mici în cadrul grupurilor individuale.

Gândiți-vă la aceasta ca la o păpușă rusească de stivuire a grupurilor WhatsApp, despre care compania Meta spune că a fost creată cu gândul la comunitățile de cartier, la locurile de muncă și la părinții de la aceeași școală. Odată ce ați intrat, puteți sări între grupurile individuale (și probabil că veți ajunge să le blocați pe majoritatea).

Administratorii comunităților vor avea și mai multă putere, cum ar fi posibilitatea de a trimite mesaje de anunț către absolut toată lumea din toate subgrupurile.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Aceeași criptare end-to-end utilizată în chat-urile și grupurile existente se va aplica în continuare, astfel încât nimeni din exterior nu va fi martor la acele meme-uri învechite pe care le trimiteți copiilor dumneavoastră adolescenți. Mark Zuckerberg, șeful Meta, promite că actualizarea îmbunătățește pur și simplu grupurile”. Ar trebui să vedeți o nouă filă Comunități în WhatsApp – este în partea de sus a chat-urilor pe Android și în partea de jos, dacă folosiți un iPhone.

De acolo, puteți crea o nouă comunitate de la zero sau dintr-o selecție a grupurilor dvs. existente. De asemenea, începând de astăzi se adaugă noi caracteristici pentru grupurile existente. Printre acestea se numără sondajele, care ar putea să vă ajute prietenii să se decidă în sfârșit ce să vadă la cinema în acest weekend. De asemenea, apelurile video vor fi extinse la un număr maxim de 32 de persoane.

Ambele adăugiri vor fi disponibile în grupurile WhatsApp standard și în grupurile care fac parte din comunități mai mari.