• Bing Chat vine cu cele mai noi actualizări.
  • Microsoft a adus widgetul Bing Chat și pe iOS.
  • Microsoft îi oferă lui Bing Chat o voce proprie, precum și posibilitatea de a răspunde la solicitări verbale.

Microsoft vine cu cele mai recente actualizări. „Gigantul” aduce widgetul Bing Chat pentru iOS, pentru ca accesarea lui pe iPhone să fie și mai ușoară decât utilizarea unei aplicații, scrie zdnet.com.

Widgetul Bing Chat se află pe ecranul de pornire, permițându-ți să inițiezi un chat imediat ce deschizi telefonul. Acesta va include o bară de căutare pe care o poți folosi pentru a introduce orice întrebare, precum și o pictogramă cu microfon pe care o poți folosi pentru a pune întrebările. De asemenea, acesta include o pictogramă a camerei care poate fi folosită pentru a efectua căutări vizuale dintr-o imagine.

Pentru a descărca widget-ul, trebuie mai întâi să descărci aplicația Bing Chat. Apoi, tot ce trebuie să faci, este să apeși pe o zonă goală a ecranului de start până când toate aplicațiile „se agită”. Fă clic pe simbolul „+” din colțul din stânga sus, iar apoi poți căuta sau selecta widgetul de chat Bing AI. În cele din urmă, vei putea alege locul de pe ecran în care dorești ca widgetul să locuiască.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Acum poți avea o conversație vocală cu Bing Chat

Această actualizare a inclus, de asemenea, o performanță îmbunătățită pentru funcția de voce, cum ar fi suportul text-to-speech pentru și mai multe limbi. Diferența dintre abilitățile lui Bing Chat și cele ale altor asistenți vocali este că vă poate ajuta în mult mai multe sarcini, cum ar fi codificarea, scrierea, generarea de imagini, pentru a numi doar câteva.

Opțiunea vocală detectează limbile engleză, japoneză, franceză, germană și mandarină și este disponibilă pentru toată lumea, potrivit postării de pe blog.

Acesta îți va răspunde la intrările vocale folosind propria voce unică. Pentru a testa noua funcție amuzantă, Microsoft sugerează să îl întrebi pe Bing: „Care este cel mai greu ghicitor de limbă pe care îl știți?”.

Citește și