• Tosca Musk, care este regizor de film, a declarat că numele Musk este o „binecuvântare și un blestem”.
  • Tosca Musk este cineast și CEO al Passionflix, un serviciu de streaming și o companie de producție de filme romantice.
  • Ea produce filme de mai bine de două decenii și a contribuit la peste 55 de filme până în prezent, potrivit paginii sale de pe IMDb.

Sora lui Elon Musk spune că a fost suprataxată pentru că are același nume de familie cu cel mai bogat om din lume, scrie Business Insider. Tosca Musk, care este regizor de film, a declarat pentru Daily Mail că numele Musk este o „binecuvântare și un blestem” și a susținut că, odată, acest lucru a făcut ca ea să primească un preț exagerat pentru o locație de filmare.

„Locația urma să coste 5.000 de dolari pe zi”, a declarat ea pentru publicația de știri, „dar când au auzit numele meu și au presupus că suntem bogați, au decis să ne ceară 25.000 de dolari”.

„Toată lumea presupune că fratele meu mai mare plătește pentru tot, dar nu este așa”, a mai spus ea, adăugând că este o „sabie cu două tăișuri” să spună dacă fratele ei o ajută sau nu în afacerea ei. Cei doi frați mai au un alt frate, Kimbal Musk, care este restaurator și filantrop. Tosca Musk a declarat pentru Daily Mail că familia nu s-a „născut bogată”.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Tosca Musk este cineast și CEO al Passionflix, un serviciu de streaming și o companie de producție de filme romantice. Ea produce filme de mai bine de două decenii și a contribuit la peste 55 de filme până în prezent, potrivit paginii sale de pe IMDb.

În ciuda dezavantajelor, ea a declarat pentru Daily Mail că numele ei de familie este „în mare parte o binecuvântare” și că nu ar fi niciodată tentată să îl schimbe. Fratele ei mai mare l-a detronat luna trecută pe Bernard Arnault ca fiind cea mai bogată persoană din lume, iar acum revendică o avere netă de 233 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg’s Billionaire Index.

Elon Musk, care este CEO atât al SpaceX, cât și al Tesla, a revendicat pentru prima dată titlul de cel mai bogat om din lume în ianuarie 2021 și de atunci a făcut schimb de locuri atât cu Arnault, cât și cu fondatorul Amazon, Jeff Bezos, potrivit datelor Bloomberg.

Citește și