• Marcel Ciolacu a fost ironizat printr-o imagine sugestivă folosită de Comisia Europeană într-o postare despre certificatul de vaccinare
  • În imagine apare o ilustrație cu un corp masculin îmbrăcat într-o jachetă, din care iese un certificat de vaccinare

În ultimele ore, o imagine în care mai multe bancnote ies din buzunarul interior al sacoului președintelui PSD Marcel Ciolacu a devenit virală pe rețelele sociale. Cu siguranță ai văzut-o și tu.

Acum, Ciolacu a fost trolat pe Facebook de Comisia Europeană. Ei bine, Comisia Europeană a schimbat personajul cu o ilustrație a unui corp masculin și a pus un certificat de vaccinare în locul banilor lui Ciolacu și a reușit să stârnească amuzamentul internauților.

În postarea făcută pe Facebook, Comisia Europeană explică procesul de implementare a adeverinței electronice de călătorie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Recent, am propus crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19. Aceasta atestă că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, s-a vindecat de COVID-19 sau a fost supusă unui test cu rezultat negativ. Adeverințele vor fi disponibile gratuit, în format digital sau pe suport de hârtie, și vor include un cod QR care să le garanteze securitatea și autenticitatea. Ele nu vor fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE. Toate informațiile, în limba română, despre adeverințele electronice verzi sunt disponibile în link-ul din primul comentariu“, transmite Comisia Europeană, pe Facebook.