• XSM susține că se încalcă dreptul comun din cauza concurenței neloiale.
  • Se încalcă dreptul mărcilor comerciale, iar compania spune că există X Social Media din 2016.
  • X Social Media are succes în serviciile de publicitate și are investiții de peste 2 miliarde $.

Compania X a lui Musk este dată din nou în judecată de o altă rețea socială numită, X Social Media. Aceasta are mai multe acuzații în adresa lui Musk, inclusiv că îi folosește numele, care era înregistrat de ani de zile.

Compania X, fostul Twitter a lui Musk este dată în judecată de o altă companie, X Social Media. În proces au mai multe acuzații. În primul rând că este încălcat dreptul comun din Florida din cauza concurenței neloiale și a încălcării mărcilor comerciale și a mărcilor de serviciu. De asemenea, a acuzat compania deținută de Musk că a încălcat Legea privind practicile comerciale înșelătoare și neloiale din Florida. Apoi, compania spune că există cu această marcă înregistrată ca X SOCIAL MEDIA, din 2016.

Este o firmă de anunțuri și este fondată în Florida de antreprenorul Jacob Malherbe, care utiliza litera X pentru a semnifica începutul unei călătorii care schimbă viața spre dreptate. Marca sa X este asociată cu succes în serviciile sale de publicitate pe social media. Spune că au fost investiți până acum, peste 2 miliarde de dolari, iar ultima vreme din cauza corelării cu X a lui Musk, a început să aibă pierderi.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Citește și