• XSM susține că se încalcă dreptul comun din cauza concurenței neloiale.
  • Se încalcă dreptul mărcilor comerciale, iar compania spune că există X Social Media din 2016.
  • X Social Media are succes în serviciile de publicitate și are investiții de peste 2 miliarde $.

Compania X a lui Musk este dată din nou în judecată de o altă rețea socială numită, X Social Media. Aceasta are mai multe acuzații în adresa lui Musk, inclusiv că îi folosește numele, care era înregistrat de ani de zile.

Compania X, fostul Twitter a lui Musk este dată în judecată de o altă companie, X Social Media. În proces au mai multe acuzații. În primul rând că este încălcat dreptul comun din Florida din cauza concurenței neloiale și a încălcării mărcilor comerciale și a mărcilor de serviciu. De asemenea, a acuzat compania deținută de Musk că a încălcat Legea privind practicile comerciale înșelătoare și neloiale din Florida. Apoi, compania spune că există cu această marcă înregistrată ca X SOCIAL MEDIA, din 2016.

Este o firmă de anunțuri și este fondată în Florida de antreprenorul Jacob Malherbe, care utiliza litera X pentru a semnifica începutul unei călătorii care schimbă viața spre dreptate. Marca sa X este asociată cu succes în serviciile sale de publicitate pe social media. Spune că au fost investiți până acum, peste 2 miliarde de dolari, iar ultima vreme din cauza corelării cu X a lui Musk, a început să aibă pierderi.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și