„Cum să ai încredere să te duci în spitale când riști să arzi de viu?“: Reacțiile apărute pe rețelele sociale după tragedia de la Matei Balș

  • 5 persoane au murit în incendiul de la Institutul Matei Balş
  • 102 persoane au fost evacuate de la Matei Balş
  • După tragicul eveniment, pe rețelele sociale au apărut mai multe reacții

Încă o dată, un incendiu provoacă o tragedie uriaşă în România. Pe reţelele sociale, oamenii plâng pentru victimele de la Matei Balş, dar în acelaşi timp strigă după dreptate.

„E un nou semnal de alarmă. Al câtelea?”, „Bănuiesc că nici de data asta nu demisionează nimeni”, „Cum să avem încredere să ne ducem în spitale când riști să arzi de viu?“ şi „Nu ne-am săturat ca la fiecare tragedie să spunem că nu ştim cum s-a întâmplat?”, sunt doat câteva dintre reacţiile din social media de astăzi.

Încă un spital arde, 4 oameni au murit carbonizati astăzi la Matei Balș în București. Acum 3 luni, au murit la fel 10 oameni în Piatra Neamț.Politicienii se laudă că au intervenit repede și e ok. Totul e sub control, Iohannis merge până acolo să-și facă niște poze.Iar singurele măsuri care vor fi luate, vor fi măsurile oamenilor pentru sicrie. Uităm, până vom simți pe pielea noastră cum au politizat jegurile astea de politicieni tot“, a scris un cunoscut comediant pe Facebook.