• Din fericire, există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a împiedica alți utilizatori să vadă când ați deschis mesajul lor de pe Instagram.
  • Astfel, puteți să vă deplasați liber în legătură cu mesajele fără obligația de a răspunde în timp util – sau de a răspunde deloc.
  • Unii se îndreaptă spre mesaj pentru a hărțui fostele celebrități preferate, ca de exemplu, pe Instagram.

În 2016, Yo Gotti a popularizat pentru prima dată expresia It goes down in the DMs. În timp ce unele mode tehnologice vin și pleacă, mesajele directe au continuat să fie una dintre cele mai active zone din aproape toate aplicațiile de social media. Unii au accesat mesajele pentru a se reîntâlni cu vechile iubiri. Și, bineînțeles, alții se îndreaptă spre mesaj pentru a hărțui fostele celebrități preferate, ca de exemplu, pe Instagram.

Cu atât de multe lucruri care se întâmplă într-o bară de chat minusculă, navigarea prin DM-urile de pe Instagram s-ar putea să te facă să vrei să mergi mai ușor deoarece, spre deosebire de un text, Instagram notifică automat expeditorul atunci când îi citiți mesajul, deschiderea unui DM poate fi adesea destul de descurajantă.

Din fericire, există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a împiedica alți utilizatori să vadă când ați deschis mesajul lor de pe Instagram. Astfel, puteți să vă deplasați liber în legătură cu mesajele fără obligația de a răspunde în timp util – sau de a răspunde deloc.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cum să citești mesaje pe Instagram fără să fii văzut

Dacă tocmai ați primit un mesaj și acesta se află încă în notificări, una dintre cele mai simple modalități de a citi un mesaj fără ca acesta să fie marcat ca fiind văzut este să îl citiți pur și simplu prin blura de notificare. Dacă este un mesaj destul de scurt, este posibil să puteți citi întregul mesaj prin intermediul notificării. Cu toate acestea, dacă este mai lung și folosiți un iPhone, îl puteți extinde prin tragerea în jos a notificării atunci când aceasta apare în partea de sus a ecranului sau prin apăsarea lungă a notificării din bara de notificări.

Dacă folosiți un Android, puteți extinde mesajul făcând clic pe săgeata în jos de lângă notificare. Faceți clic cu atenție, însă. Dacă apăsați din greșeală pe notificare, se va deschide Instagram, iar mesajul va fi marcat ca fiind citit.

Una dintre celelalte modalități cele mai fiabile de a citi un mesaj fără a fi văzut este să restricționați utilizatorul care vă trimite mesaje. Funcția este, practic, o modalitate de a limita capacitatea cuiva de a se angaja cu tine pe Instagram fără a fi nevoie să îl blochezi sau să îi dai unfollow.

Restricționarea unei persoane pe Instagram mută toate mesajele pe care aceasta vi le trimite în solicitările dvs. de mesaje și nu îi notifică atunci când îi citiți mesajele până când nu acceptați mesajul (moment în care vi se va solicita să îl deblocați). Atunci când restricționați un utilizator, acesta nu va fi notificat, astfel încât puteți obține spațiu de la mătușa dvs. băgăcioasă fără să stârniți scandal la următoarea reuniune de familie.

Pentru a restricționa pe cineva, mergeți la profilul acestuia și faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Prima opțiune din meniul pop-up va spune Restricție. Faceți clic pe acest buton, apoi confirmați această decizie. După ce ați restricționat persoana respectivă, puteți deschide mesajul acesteia în cererea de mesaje fără ca ea să știe că ați făcut acest lucru.