• Meta Platforms Inc. Directorul general (CEO) Mark Zuckerberg a anunțat joi că firma lansează o nouă funcție, canalele Instagram.
  • „Încep un canal pentru a împărtăși știri și actualizări despre toate produsele și tehnologiile pe care le construim la Meta. Va fi locul unde voi împărtăși mai întâi știrile despre produsele Meta” , a declarat CEO-ul.
  • Compania va introduce funcția și pe Messenger și Facebook în lunile următoare

Parada funcțiilor complet noi pentru Instagram continuă fără încetare. Joi, Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, a anunțat pe Facebook că acum sunt lansate canalele Instagram, oferind utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși știri și actualizări cu mii de urmăritori deodată. Pentru a demonstra noua funcție, Zuckerberg a pornit un canal Meta, unde a spus că va împărtăși mai întâi noutățile despre produsele companiei, confrom Reuters.

Noile canale ale Instagram sunt acum disponibile

Potrivit primelor mesaje ale CEO-ului în canalul Meta, canalele Instagram vor suporta text, imagini, sondaje, reacții și multe altele. Operatorii canalelor vor putea invita invitați cu care să colaboreze și vor putea găzdui AMA-uri în viitor. În plus față de Instagram, Zuckerberg a dezvăluit că în lunile următoare canalele vor ajunge și pe Facebook și Messenger.

Atunci când vizitați un canal de difuzare pe Instagram, veți vedea toate mesajele postate de proprietarul canalului. La fel ca în cazul unui status de pe Facebook, puteți apăsa lung pe un mesaj pentru a reacționa cu un emoji. Puteți atinge un buton pentru a vedea detaliile canalului, inclusiv orice mesaje sau media partajate, și există, de asemenea, un link de invitație la canal pe care îl puteți partaja.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Compania a ales câțiva creatori pentru a lansa astăzi canale alături de Meta.