• Twitter nu va permite nimănui care a fost de-platformat pentru că a încălcat regulile Twitter să revină pe [platforma] până când nu vom avea un proces clar pentru a face acest lucru, spune Musk.
  • CEO-ul Tesla a finalizat săptămâna trecută achiziția platformei de socializare, în valoare de 44 de miliarde de dolari.
  • Anunțul lui Musk a fost făcut ca răspuns la o postare a șefului pentru siguranță și integritate al platformei.

Utilizatorii interziși nu se vor întoarce pe Twitter timp de săptămâni, a declarat Elon Musk, ceea ce înseamnă că fostul președinte Donald Trump și alți utilizatori blocați de pe platformă nu se vor întoarce înainte de alegerile de la jumătatea mandatului din 8 noiembrie.

CEO-ul Tesla a finalizat săptămâna trecută achiziția platformei de socializare, în valoare de 44 de miliarde de dolari, după ce nu a reușit să se retragă din afacere. Twitter nu va permite nimănui care a fost de-platformat pentru că a încălcat regulile Twitter să revină pe [platforma] până când nu vom avea un proces clar pentru a face acest lucru, ceea ce va mai dura cel puțin câteva săptămâni, a scris miercuri Musk pe Twitter.

Jennifer Lawrence ar fi renunțat la rolul lui Elizabeth Holmes după ce a văzut filmul The Dropout al Amandei Seyfried. El a spus că a creat un consiliu care să supravegheze moderarea conținutului și care va ghida modul în care platforma va aplica interdicțiile în continuare.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Anunțul lui Musk a fost făcut ca răspuns la o postare a șefului pentru siguranță și integritate al platformei, care a spus că Twitter rămâne vigilent față de încercările de manipulare a conversațiilor” referitoare la alegerile parțiale.

Consiliul de moderare a conținutului de la Twitter va include reprezentanți cu opinii foarte divergente, care vor include cu siguranță comunitatea pentru drepturile civile și grupurile care se confruntă cu violența alimentată de ură, a scris Musk pe Twitter miercuri, aproape de ora 1.00, ora estului.

Washington Post a relatat că mesajele domnului Musk au fost postate după o întâlnire Zoom cu grupurile pentru drepturile civile. Musk a scris pe Twitter că Twitter va continua să combată ura și hărțuirea și să aplice politicile sale de integritate în alegeri. Președintele unuia dintre grupurile care au luat parte la întâlnire, Rashad Robinson de la Color of Change, a declarat pentru The Post că cred că este important… că a făcut aceste declarații acum în mod public.

Musk a scris pe Twitter că printre celelalte grupuri participante se numără NAACP, Anti-Defamation League, Free Press, LULAC și The Asian American Foundation.