• Elon Musk a devenit recent unul dintre utilizatorii aplicației de divertisment TikTok și pare foarte încântat de experiența pe care i-a oferit-o.
  • Directorul Tesla crede că experiența TikTok ar putea inspira mecanismele platformei Twitter, oferindu-i un conținut mai puțin „plictisitor”.
  • Însă, Musk a asociat aplicația TikTok cu simptomele deficitului de atenție și a recunoscut că unele videoclipuri sunt „ofensatoare”.

Elon Musk este acum un utilizator al aplicației de divertisment TikTok.

Executivul miliardar din domeniul tehnologiei a avut joi prima sa întâlnire cu angajații Twitter, expunând diverse modalități prin care dorește să „îmbunătățească” aplicația și operațiunile sale de afaceri, potrivit Insider.

În timp ce le vorbea viitorilor săi angajați, Musk a adus în discuție platforma TikTok, din ce în ce mai populară, spunând că a încercat recent aplicația.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Face o treabă grozavă pentru a te asigura că nu te plictisești”, a spus Musk. El a folosit TikTok ca exemplu pentru a explica acestora faptul că nu dorește ca Twitter să ofere un conținut „plictisitor”.

Însă, CEO-ul Tesla consideră că este posibil ca TikTok să meargă un pic prea departe cu ideea de a nu fi plictisitor. Musk a comparat utilizarea aplicației cu experiența tulburării de deficit de atenție (ADD), o afecțiune caracterizată cel mai adesea prin probleme de concentrare asupra unei sarcini și hiperactivitate.

„Vreau să spun, chiar se simte ca un ADD”, a spus Musk despre TikTok. „Dar ca și cum ar fi, la următorul nivel”.

„Găsesc unele dintre videoclipurile lor ofensatoare, cred, dar nu sunt plictisitoare”, a adăugat el.

Un alt motiv pentru care a adus în discuție TikTok, a spus el, este pentru că această aplicație a „perfecționat algoritmul pentru a fi cât mai captivantă posibil”.

Musk vrea ca Twitter să fie la fel de captivant ca TikTok, dar „într-un mod diferit”.