• Aterizarea de urgență a elicopterului american a stârnit și glume.
  • Facebook și Instagram s-au umplut de meme pe seama incidentului.
  • Elicopterul participa la un zbor de exercițiu.
  • Elicopterul a doborât doi stâlpi și a avariat o mașină.

Aterizarea forțată din buricul Bucureștiului i-a lăsat gură cască pe cei prezenți. Tot cu gura până la urechi au fost și oamenii de pe internet, dar de râs. Incidentul din Piața Charles de Gaulle a dus, evident, la o avalanșă de glume. Mai întâi au fost comentariile oamenilor la breaking news-ul postat rapid de siteurile de știri.

„În sfârșit au venit americanii. Cu câteva zeci de ani întârziere“, au exclamat unii dintre internauți. Alții au mers pe detalii tehnice. „A rămas fără gaz!“, a spus altcineva.

Dar de glume s-au ținut și suedezii. Deși tot un român se ocupă de pagina de Facebook a Ambasadei Suediei. Pe pagină a apărut întrebarea: „Cine are prioritate în sensul giratoriu?“

N-au lipsit nici glumele cu tarifele dinamice ale aplicațiilor de ride sharing. Nici clasica și recurenta „sânt în față pe avarii“.

Rapid au acționat și oamenii de comunicare ar unor companii mari. Petrom, Kaufland, ING sau Tazz s-au legat de eveniment.

Tot la categoria amuzante putem pune și compunerea Ministerului de Interne. Pe pagina MAI a fost relatată intervenția polițiștilor în deja cunoscutul stil care amintește de temele de la clasa a patra: „S-au dat imediat jos – din mașină – moment în care au observat cu un elicopter aflat în zbor lovește un stâlp de iluminat. ADRIANE, FUGI REPEDE ȘI BLOCHEAZĂ TRAFICUL! Eu mă duc pe partea opusă! Cu mâinile ridicate au oprit imediat mașinile. Ei sunt Beinur și Adrian„, e textul postat pe pagina MAI.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT