• Alții i-au cerut lui Musk să anuleze sancțiunile aplicate de platforma de socializare.
  • Presiunea este din ce în ce mai mare asupra lui Musk și a Twitter.
  • Hei @ElonMusk, acum că ești proprietarul Twitter, vei ajuta să lupți împotriva proiectului de lege C-11 al lui Trudeau privind cenzura online?, a scris pe Twitter Canada Proud.

La doar câteva ore după ce Elon Musk a dat startul unei noi ere la Twitter, proprietarul miliardar a fost inundat de rugăminți și cereri din partea deținătorilor de conturi interzise și a liderilor mondiali.

Avalanșa de solicitări subliniază provocarea cu care se confruntă directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, care trebuie să găsească un echilibru între promisiunea de a restabili libertatea de exprimare și de a împiedica în același timp ca platforma să coboare într-un infern, așa cum promisese joi într-o scrisoare deschisă adresată agenților de publicitate.

Fostul președinte american Donald Trump, care a fost interzis definitiv de pe Twitter din cauza acuzațiilor de incitare la violență după revoltele din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu, a salutat preluarea, dar a spus puține lucruri despre o revenire pe Twitter. Sunt foarte fericit că Twitter este acum în mâini sănătoase și nu va mai fi condus de nebuni și maniaci radicali de stânga care ne urăsc cu adevărat țara.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a transmis pe Twitter felicitările sale: Succes @elonmusk în depășirea prejudecăților politice și a dictaturii ideologice pe Twitter. Și renunță la afacerea Starlink în Ucraina.

Alții i-au cerut lui Musk să anuleze sancțiunile aplicate de platforma de socializare. Ca răspuns la @catturd2, un cont anonim cu 852.000 de urmăritori, cunoscut pentru că a fost un mare susținător al afirmațiilor lui Trump privind frauda electorală și care a spus că a fost shadowbanned, Musk a scris pe Twitter: Voi săpa mai mult astăzi.

Redactorul-șef al postului de radio și televiziune rusesc controlat de stat RT, Margarita Simonyan, i-a cerut lui Musk să debranșeze conturile RT și Sputnik și să scoată interdicția din umbră și de pe al meu?.

Presiunea este din ce în ce mai mare asupra lui Musk și a Twitter, în condițiile în care acesta urmează să se adreseze vineri personalului Twitter, după ce a încheiat afacerea.

Hei @ElonMusk, acum că ești proprietarul Twitter, vei ajuta să lupți împotriva proiectului de lege C-11 al lui Trudeau privind cenzura online?, a scris pe Twitter Canada Proud, o organizație care lucrează pentru a-l elimina pe prim-ministrul canadian Justin Trudeau. Prima dată când aud, a răspuns Musk într-un tweet de vineri.