• Kate Middleton își lărgește prezența pe rețelele de socializare.
  • Noua campanie a fundației, Shaping Us”, a fost lansată luni.
  • Middleton a descris obiectivul fundației într-un videoclip distribuit pe noua pagină de socializare.

Marți, Middleton a lansat un cont de Instagram pentru The Royal Foundation Centre for Early Childhood. Prințesa de Wales a lansat fundația în iunie 2021 în cadrul Fundației Regale originale a ei și a soțului ei, prințul William.

Fundația se concentrează pe „impulsionarea conștientizării și a acțiunilor privind impactul extraordinar al primilor noștri ani”, conform biografiei contului de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Middleton, în vârstă de 41 de ani, a descris în continuare obiectivul fundației într-un videoclip distribuit pe noua pagină de socializare.

Copilăria noastră timpurie, perioada de la sarcină până la vârsta de cinci ani, modelează în mod fundamental restul vieții noastre”, a început ea. Dar, ca societate, în prezent, ne petrecem mult mai mult timp și energie în ceea ce privește viața de mai târziu. Astăzi, Royal Foundation Centre for Early Childhood lansează o nouă campanie, Shaping Us, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la impactul pe care îl putem avea asupra schimbării vieții atunci când construim o lume de susținere și îngrijire în jurul copiilor și al celor care au grijă de ei.”

Middleton a continuat: Pentru că, concentrându-ne timpul, energia și resursele colective asupra acestor ani cei mai preventivi, putem face o diferență uriașă în ceea ce privește sănătatea fizică și mentală și fericirea generațiilor viitoare.”

Noua campanie a fundației, Shaping Us”, a fost lansată luni. Conform site-ului fundației, misiunea este de a concentra timpul, energia și resursele noastre colective pe acești ani cei mai preventivi, putem face o diferență uriașă pentru sănătatea fizică și mentală și fericirea generațiilor viitoare”.