Meta lansează „broadcast chat” prin intermediul funcției Instagram Channels

Parada funcțiilor complet noi pentru Instagram continuă fără încetare. Joi, Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, a anunțat pe Facebook că acum sunt lansate canalele Instagram, oferind utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși știri și actualizări cu mii de urmăritori deodată. Pentru a demonstra noua funcție, Zuckerberg a pornit un canal Meta, unde a spus că va împărtăși mai întâi noutățile despre produsele companiei, confrom Reuters.

Noile canale ale Instagram sunt acum disponibile

Potrivit primelor mesaje ale CEO-ului în canalul Meta, canalele Instagram vor suporta text, imagini, sondaje, reacții și multe altele. Operatorii canalelor vor putea invita invitați cu care să colaboreze și vor putea găzdui AMA-uri în viitor. În plus față de Instagram, Zuckerberg a dezvăluit că în lunile următoare canalele vor ajunge și pe Facebook și Messenger.

Atunci când vizitați un canal de difuzare pe Instagram, veți vedea toate mesajele postate de proprietarul canalului. La fel ca în cazul unui status de pe Facebook, puteți apăsa lung pe un mesaj pentru a reacționa cu un emoji. Puteți atinge un buton pentru a vedea detaliile canalului, inclusiv orice mesaje sau media partajate, și există, de asemenea, un link de invitație la canal pe care îl puteți partaja.

Compania a ales câțiva creatori pentru a lansa astăzi canale alături de Meta.

Exit mobile version