• Achiziția de către antreprenor a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari a fost finalizată săptămâna trecută.
  • Într-o serie de tweet-uri, CEO-ul Tesla a dat vina pe grupurile de activiști care fac presiuni asupra agenților de publicitate”.
  • Elon Musk a spus că Twitter pierdea peste 4 milioane de dolari pe zi și că acest lucru a avut un impact asupra angajaților cărora li s-au acordat indemnizații.

Elon Musk, directorul general al Tesla, a amenințat că îi va face de rușine pe agenții de publicitate care se retrag de pe Twitter, după ce site-ul de microblogging a anunțat concedieri în masă. În timp ce îi răspundea unui utilizator pe Twitter, Elon Musk a spus: Mulțumesc. Un name & shame termonuclear este exact ceea ce se va întâmpla dacă acest lucru continuă”.

Mike Davis, un utilizator de pe Twitter a spus: Dragă @elonmusk: Ai aproape 114.000.000 de urmăritori pe Twitter. Numiți și faceți de rușine agenții de publicitate care cedează în fața boicoturilor publicitare. Ca să îi putem contra-boicota. Și fă-ți cât mai repede abonamentul lunar de 8 USD. Ca să putem începe să recuperăm acum veniturile pierdute.”

Într-o serie de tweet-uri, CEO-ul Tesla a dat vina pe grupurile de activiști care fac presiuni asupra agenților de publicitate” pentru o scădere masivă a veniturilor”, în timp ce compania se angajează în concedieri în masă.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Twitter a avut o scădere masivă a veniturilor, din cauza grupurilor de activiști care fac presiuni asupra advertiserilor, chiar dacă nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește moderarea conținutului și am făcut tot ce am putut pentru a-i liniști pe activiști. Extrem de încurcat! Încearcă să distrugă libertatea de exprimare în America”, a mai scris el pe Twitter.

Pentru a-și apăra decizia privind concedierile în masă, Elon Musk a spus că Twitter pierdea peste 4 milioane de dolari pe zi și că acest lucru a avut un impact asupra angajaților cărora li s-au acordat indemnizații. Pe Twitter, Elon Musk a declarat: În ceea ce privește reducerea forței de muncă de la Twitter, din păcate, nu avem de ales atunci când compania pierde peste 4 milioane de dolari pe zi. Tuturor celor care au ieșit li s-au oferit 3 luni de indemnizație de concediu, ceea ce reprezintă cu 50% mai mult decât se cere prin lege.”

Vineri, conform unui memoriu intern nesemnat văzut de The Verge, angajații Twitter au fost anunțați printr-un e-mail că disponibilizările urmau să înceapă. Se așteaptă ca Musk să reducă aproximativ jumătate din cei aproximativ 7.500 de angajați ai Twitter.

Achiziția de către antreprenor a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari a fost finalizată săptămâna trecută, iar în aceeași zi, acesta a concediat mai mulți dintre liderii de top ai companiei, inclusiv pe directorul general Parag Agrawal.

Musk indicase deja că va face reduceri de personal la Twitter, spunându-le angajaților, în cadrul unei întâlniri publice din această vară, că trebuie să aibă loc o raționalizare a numărului de angajați” la rețeaua de socializare.