• Musk spune că utilizatorii vor primi la un moment dat posibilitatea de a aranja bara de sus.
  • Mărturia lui Musk a început cu întrebări despre utilizarea de către acesta a Twitter, platforma de socializare pe care a cumpărat-o în octombrie.
  • El a spus că acesta este cel mai democratic mod de a comunica, dar a precizat că tweet-urile sale nu au afectat întotdeauna acțiunile Tesla așa cum se aștepta.

Următoarea actualizare a Twitter ar trebui să facă mai puțin insistentă utilizarea cronologiei algoritmice For you”, potrivit unui tweet al lui Elon Musk. El spune că aplicația nu vă va mai comuta înapoi la tweet-urile recomandate” și își va aminti dacă ați plecat de pe cronologia cronologică inversă Following” sau de pe o listă fixată.

Promisiunile lui Musk ar trebui să nu fie luate ca atare, dar utilizatorii speră ca firma să se țină de cuvânt în această privință. Până luna trecută, Twitter avea un buton care vă permitea să setați o preferință cu privire la versiunea de cronologie pe care doriți să o utilizați. Această opțiune a dispărut atunci când compania a implementat o interfață de utilizator care vă permite să glisați între cele două cronologii, aplicația deschizându-se implicit pe cea algoritmică.

De asemenea, Musk spune că utilizatorii vor primi la un moment dat posibilitatea de a aranja bara de sus, creând o ordine personalizată pentru filele For You” și Following”, precum și pentru orice listă fixată pe care o aveți.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

În cazul în care existau îndoieli cu privire la intențiile Twitter de a elimina dezvoltatorii de aplicații terțe, compania și-a actualizat discret acordul cu dezvoltatorii pentru a clarifica faptul că producătorii de aplicații nu mai au voie să își creeze proprii clienți.

Secțiunea restricții” din acordul de dezvoltare al Twitter a fost actualizată joi cu o clauză care interzice utilizarea sau accesarea materialelor licențiate pentru a crea sau a încerca să creeze un serviciu sau un produs substitut sau similar cu aplicațiile Twitter”. Adăugarea este singura modificare substanțială a acordului de 5.000 de cuvinte.

Schimbarea confirmă ceea ce producătorii multor clienți Twitter populari au suspectat în ultimele zile: că serviciile Twitter ale terților nu mai sunt permise sub conducerea lui Elon Musk.