• WhatsApp lansează mesajele video instantanee de maxim 60 de secunde.
  • Trimiterea unui mesaj video se va face exact cum se trimit mesajele vocale.
  • Videoclipurile vor fi redate automat în chat fără sunet, însă poate fi activat şi sunetul.

Într-o postare pe Facebook, Mark Zuckerberg a anunțat că videoclipurile instantanee vor fi o nouă funcție care va permite utilizatorilor să își trimită videoclipuri scurte unii altora pe WhatsApp, informează The Economic Times.

Nou pentru WhatsApp – adăugăm posibilitatea de a înregistra instantaneu și de a partaja un mesaj video în chat-urile WhatsApp. Este la fel de ușor ca și cum ai trimite un mesaj vocal rapid.” CEO-ul a pus o demonstrație a noii funcții, arătând că un scurt videoclip poate fi înregistrat la fel ca o notă vocală.

Persoana care trimite atinge butonul notei vocale, dezvăluind opțiunea video. Apoi apasă pe ea. După ce înregistrează timp de câteva secunde, videoclipul apare în chat într-un cerc. Anterior, într-o postare pe blogul de pe site-ul WhatsApp, platforma a anunțat că utilizatorii vor putea edita mesajele trimise. Pentru a face o modificare, un utilizator poate apăsa lung pe un mesaj și alege opțiunea Edit”. Acest lucru va fi posibil timp de până la 15 minute după trimiterea mesajului.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA

În cazul în care sunt editate, mesajele vor afișa editat” alături de ele, astfel încât destinatarul să poată ști că au fost făcute modificări la mesajul original. Cu toate acestea, istoricul de editare nu va fi vizibil. Aceste mesaje vor fi, de asemenea, protejate prin criptare end-to-end, la fel ca și alte mesaje prin intermediul aplicației.

Citește și: