• Unii utilizatori au raportat că au avut probleme cu versiunea desktop a platformei.
  • Alții au raportat dificultăți cu TweetDeck.
  • Peste 10.000 de utilizatori au fost afectați în SUA.

Mii de utilizatori Twitter din întreaga lume au raportat că platforma de socializare a lui Elon Musk a căzut. Site-ul de monitorizare a internetului DownDetector a raportat o creștere mare a numărului de rapoarte care au anunțat că Twitter a căzut miercuri seara.

Unii utilizatori au raportat că au avut probleme cu versiunea desktop a platformei, în timp ce alții au raportat dificultăți cu TweetDeck.

The Independent a contactat compania pentru comentarii, dar compania ar fi concediat echipa de comunicare în cadrul unor concedieri în masă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Netblocks, care urmărește întreruperile de internet, a semnalat, de asemenea, problema. Twitter se confruntă cu întreruperi internaționale care afectează aplicația mobilă și funcțiile, inclusiv notificările; incidentul nu are legătură cu întreruperi sau filtrări ale internetului la nivel de țară”, a scris pe Twitter.

Funcționează pentru mine”, a spus Musk, când a fost întrebat de un utilizator dacă Twitter era stricat”.

Peste 10.000 de utilizatori au fost afectați în SUA, în timp ce aproximativ 2.500 de utilizatori din Marea Britanie și Japonia au fost afectați în momentul de vârf al întreruperii, au arătat datele DownDetector. Aaron Rupar, un jurnalist de renume căruia Musk i-a interzis temporar accesul la Twitter, s-a grăbit să ironizeze situația.

Twitter este Southwest Airlines a socializării adevărului”, a scris el pe Twitter împreună cu o fotografie a unei mașini Tesla în flăcări.

Și alți utilizatori au fost, de asemenea, fericiți să îl ironizeze pe miliardarul care a preluat cu reticență compania într-o tranzacție de 44 de miliarde de dolari în octombrie.

Doamne, cine ar fi crezut că concedierea a 75% din personalul care o ținea împreună ar fi un lucru rău? Adică, în afară de TOATĂ lumea?”, a scris un utilizator pe Twitter.