• Următorul update al aplicației WhatsApp va permite trimiterea de poze la o calitate mult mai bună.
  • Utilizatorul va putea alege între calitatea standard, 1080×1920, și cea HD, 2160×3840.
  • În viitor, utilizatorii ar putea trimite și clipuri video neafectate de compresie.

Una dintre cele mai așteptate funcții vine pe WhatsApp. După următorul update, vei putea trimite o imagine la rezoluție ridicată, neafectată de compresia obișnuită.

Într-o postare pe blogul oficial, Meta a anunțat că această funcție nouă va fi disponibilă odată cu următorul update al WhatsApp care ar urma să fie lansat în zilele următoare. Astfel, atunci când vei trimite o fotografie cu o rezoluție ridicată va apărea o iconiță cu HD. Atunci când apeși pe aceasta, vei putea alege dacă poza va fi trimisă la calitatea standard, adică 1080×1920, sau la o calitate HD, 2160×3840.

Poate fi frustrant atunci când faci o fotografie frumoasă, în concediu de exemplu, și când o trimiți prietenilor sau familiei, aceștia văd o versiune mult inferioară. Pozele HD vor ocupa mai mult spațiu și va dura ceva mai mult până se vor trimite, însă update-ul oferă de acum posibilitatea de a alege. Meta a confirmat și faptul că utilizatorii vor putea trimite în curând și clipuri la rezoluție înaltă, însă fără a menționa când va fi și aceasta implementată.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Citește și