• Următorul update al aplicației WhatsApp va permite trimiterea de poze la o calitate mult mai bună.
  • Utilizatorul va putea alege între calitatea standard, 1080×1920, și cea HD, 2160×3840.
  • În viitor, utilizatorii ar putea trimite și clipuri video neafectate de compresie.

Una dintre cele mai așteptate funcții vine pe WhatsApp. După următorul update, vei putea trimite o imagine la rezoluție ridicată, neafectată de compresia obișnuită.

Într-o postare pe blogul oficial, Meta a anunțat că această funcție nouă va fi disponibilă odată cu următorul update al WhatsApp care ar urma să fie lansat în zilele următoare. Astfel, atunci când vei trimite o fotografie cu o rezoluție ridicată va apărea o iconiță cu HD. Atunci când apeși pe aceasta, vei putea alege dacă poza va fi trimisă la calitatea standard, adică 1080×1920, sau la o calitate HD, 2160×3840.

Poate fi frustrant atunci când faci o fotografie frumoasă, în concediu de exemplu, și când o trimiți prietenilor sau familiei, aceștia văd o versiune mult inferioară. Pozele HD vor ocupa mai mult spațiu și va dura ceva mai mult până se vor trimite, însă update-ul oferă de acum posibilitatea de a alege. Meta a confirmat și faptul că utilizatorii vor putea trimite în curând și clipuri la rezoluție înaltă, însă fără a menționa când va fi și aceasta implementată.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT

Citește și