• Donald Trump a postat un mesaj pe Facebook pentru prima dată din 2021.
  • Trump a postat un mesaj simplu: „M-AM ÎNTORS!” .
  • În video, fostul președinte a spus: „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați. Afaceri complicate” .

Donald Trump revine în centrul atenției politice cu un mesaj postat pe Facebook după o perioadă lungă de absență.

Fostul președinte al SUA și-a anunțat revenirea printr-un mesaj simplu, ,,M-AM ÎNTORS!” , însoțit de un clip video din discursul său de victorie din noaptea alegerilor din 2016, potrivit Bloomberg.

În videoclip, Trump se scuză pentru întârziere și spune că a fost vorba de afaceri complicate”. Mesajul lui Trump sugerează o intensificare a eforturilor sale de a reveni în cursa pentru Casa Albă și de a-și mobiliza susținătorii: „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați. Afaceri complicate” .

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Și YouTube a dat undă verde astăzi canalului lui Donald Trump.

YouTube a anunțat vineri că ridică restricțiile impuse fostului președinte Donald Trump, care îi vor permite acestuia să posteze conținut nou pe canalul său YouTube.

Restricțiile fuseseră impuse ca răspuns la revolta din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu, care a avut loc după ce Trump a făcut în mod repetat afirmații false despre fraude electorale legate de pierderea alegerilor prezidențiale.

Am evaluat cu atenție riscul continuu de violență în lumea reală, punând în balanță acest lucru cu importanța păstrării oportunității ca alegătorii să audă în mod egal de la candidații naționali majori în perioada premergătoare alegerilor” , a declarat Leslie Miller, vicepreședinte al YouTube Public Policy, într-un comunicat, conform The Hill.