• Un videoclipul în care niște traficanți de droguri mexicani calmează doi turiști, care le-au încălcat teritoriul, a devenit viral.
  • Evenimentele s-au petrecut în urmă cu un an, dar videoclipul a devenit recent viral. Tinerii sunt bine.
  • La finalul videoclipului, unul dintre bărbați îi îndeamnă pe cei doi tineri să închidă camera care înregistra întreaga scenă.

Un videoclipul în care niște traficanți de droguri mexicani calmează doi turiști, care le-au încălcat teritoriul, a devenit viral. Evenimentele s-au petrecut în urmă cu un an, dar videoclipul a devenit recent viral. Tinerii sunt bine, relatează Huffingtonpost.

„Nu ne ucideți! Nu ne ucideți! Vă rog! Vă rog!” Ținându-și mâinile la față, Aaron și Logan, doi tineri turiști din Statele Unite, implorau mila unui grup de traficanți de droguri mexicani care le tăiase calea.

Motivul: cei doi turiști se rătăciseră și ajunseseră pe teritoriul cartelului în timp ce încercau să ajungă în Cancun.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Sunt americani”, au fost auziți spunând membrii grupului înarmat, în timp ce ieșeau cu puști și alte arme și le cereau explicații celor doi tineri.

Cei doi tineri au publicat un alt videoclip în care explicau tot ce s-a întâmplat

Unul dintre ei, plângând, și-a dus mâinile la față în panică, în timp ce însoțitorul său, vizibil nervos și respirând rapid, încerca să vorbească cu traficanții de droguri.

Deodată, în ceea ce părea a fi o situație extremă pentru ei, unul dintre bărbații înarmați se apropie de mașină și pune mâna pe umărul tânărului șofer: „Nicio problemă, nicio problemă”, spune el.

La finalul videoclipului, unul dintre bărbați îi îndeamnă pe cei doi tineri să închidă camera care înregistra întreaga scenă.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu un an, dar abia acum a devenit virală fără știrea lor. Cei doi tineri au vorbit despre asta de la domiciliul lor din SUA, unde au spus că totul a fost doar o sperietură, iar vacanța în Mexic a fost minunată.

De asemenea, au explicat cum s-a terminat totul, traficanții de droguri spunându-le să părăsească acel drum și să o ia pe autostradă la prima ieșire pe care o văd.