• O furtună puternică a avut loc în București, miercuri seara.
  • O antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuințe, două persoane fiind rănite.
  • Sute de copaci s-au prăbușit peste zeci de mașini.

ACTUALIZARE: Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat joi dimineață bilanţul furtunii de miercuri seara din Bucureşti: 122 de copaci rupţi, 17 stâlpi avariaţi şi 45 de autovehicule avariate.

„Până la ora 6.00 au fost 196 de intervenţii ale echipelor de intervenţie. Avem 122 de copaci care s-au rupt, 17 stâlpi care au fost avariaţi, 13 elemente de construcţie care s-au desprins şi avem 45 de autovehicule avariate în urma fenomenelor meteo extreme din cursul nopţii”, a spus primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

ACTUALIZARE: Două femei au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie de 70 de ani, care a fost transportată de SMURD la Spitalul Militar, și o femeie de 90 de ani, care a fost preluată și transportată la spital de SABIF, potrivit ISU.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Furtuna puternică de miercuri seara a făcut ravagii în București. Mai mulți copaci au căzut peste mașini, o schelă s-a desprins parțial de pe fațada unei cladiri de pe bd. Bratianu, iar o antenă GSM uriașă s-a prăbușit peste mașini și case.

Pe Calea Giulești 309, o antenă GSM de mari dimensiuni a distrus două locuințe.

Două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind transportată imediat la spital, iar cea de-a doua primind îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat.

Mai mulți copaci s-au prăbușit peste mașini

Meteorologii au emis miercuri seara avertizări cod portocaliu de vijelie puternică pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Astfel, potrivit ANM, a fost cod portocaliu de vijelie puternică, cu rafale de peste 70 – 75 km/h, în Bucureşti şi Ilfov, până miercuri noaptea, la ora 23.30.