• ANM a emis avertizare Cod portocaliu de viscol pentru Constanța și Tulcea, valabil până joi la ora 10.00
  • O avertizare Cod galben de viscol și ninsori este în vigoare pentru Dobrogea, Muntenia și Moldova

Vremea în țară

Avertizarea meteo Cod galben vizează ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei în intervalul miercuri ora 10.00 – joi ora 10.00.

În Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55…65 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Codul portocaliu este valabil în intervalul miercuri ora 10.00 – ora 21:00 și anunță viscol și vizibilitate redusă în județele Constanța și Tulcea.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI

Miercuri, în județele Constanța și Tulcea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70…80 kilometri pe oră, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

Prognoză specială pentru București

Meteorologii au actualizat, miercuri, prognoza meteo specială pentru Bucureşti, valabilă până joi dimineaţă. Se anunţă strat de zăpadă de până la 12 centimetri şi minus 2-3 grade.