Meteo în România, 2 martie 2021: Temperaturile sunt în creștere. Maxima în București va fi de 10 grade Celsius

  • Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade Celsius pe teritoriul României.
  • În București, temperatura maximă va fi de 9-10 grade Celsius.

Meteo în România: Valorile termice vor fi în creştere față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării

Valorile termice vor fi în creştere față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în nord-est, la deal şi la munte.

Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe, în prima parte a zilei în regiunile sudice și sudestice, iar noaptea în cele estice și parțial în sud-est și centru.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales seara și noaptea în Carpații Meridionali și de Curbură, cu precădere la altitudini mari, unde se vor depăși viteze de 80…90 km/h și zăpada va fi spulberată, dar pe alocuri și în Moldova, unde rafalele vor fi în general, de 40…50 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade Celsius. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

Meteo în București: Cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei

Valorile termice diurne vor crește ușor. Cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei, când trecător va fi posibil să plouă slab.

Vântul va sufla slab în primele și ultimele ore ale intervalului şi moderat în rest.

Temperatura maximă va fi de 9-10 grade Celsius, iar cea minimă de 1-2 grade Celsius, mai scăzută in zona preorășenească spre -1 grad Celsius.