• În București și Ilfov va fi astăzi cod galben de caniculă.
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, avertizări cod galben şi cod portocaliu de caniculă pentru aproape toată ţara.
  • În Banat, Crişana, Maramureş şi în vestul şi nord-vestul Transilvaniei temperaturile scad. AMN a emis un cod galben de furtuni.
  • Finalul de august se va menține foarte cald, cu maxime spre 39°C.

Temperaturile se mențin ridicate și astăzi. Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, avertizări cod galben şi cod portocaliu de caniculă pentru aproape toată ţara.

În Banat, Crişana, Maramureş şi în vestul şi nord-vestul Transilvaniei temperaturile scad. AMN a emis un cod galben de furtuni, valabil până joi, la ora 2.00, scrie Mediafax.

În București și Ilfov va fi astăzi cod galben de caniculă. Temperaturile maxime vor fi de 35-37 de grade Celsius. Sunt vizate și județele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Cluj, Bihor, Mureş, Botoşani, Iaşi, Girugiu și Călăraşi.

Recomandări

PAS CU PAS...SPRE SENAT
BORIS FACE RAVAGII ȘI ÎN ITALIA
CLOONEY AȘTEAPTĂ ALEGERILE
AL FAYED E ACUZAT
TRUMP ARE UN NOU MITING
MADURO E ÎNVINGĂTOR

Joi codul portocaliu va fi valabil pentru județele Giurgiu, Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti, iar maximele ajung la 37-38 de grade Clesius.

Vineri, valul de căldură se va menţine în regiunile sudice şi sud-estice, iar la sfârşitul săptămânii se va extinde din nou în aproape toată ţara, anunță ANM.

Citește și