• În timpul săptămânii viitoare, ploile își fac apariția în mare parte din țară.
  • Maximele nu mai trec de 15°C, iar diminețile vor fi mai răcoroase.
  • În București, vor fi ploi dese, iar maximele se vor situa între 12 și 14°C.

În prima săptămână din martie, nu ai avut noroc de cea mai însorită vreme, însă lucrurile nu stau prea bine nici în săptămâna care urmează. Diminețile vor fi răcoroase, iar, la amiezi, s-ar putea să ai nevoie și de umbrelă.

În consecința faptului că am avut un februarie foarte cald, avem un început de martie ceva mai capricios. Chiar dacă trece perioada babelor, vremea rămâne capricioasă și săptămâna viitoare. Vor fi episoade cu ploi, dar nu va ploua încontinuu. Vor fi și momente cu soare, va sufla și vântul. Este o vreme normală pentru această perioadă.

Nu avem mai mult de 15 grade la amiază. Avem undeva la 2-3 grade la 4 dimineața, așa că trebuie să ne îmbrăcăm mai gros, trebuie să avem la noi și o umbrelă, dar per total trebuie să ne bucurăm. De ce? Pentru că o vreme normală în martie înseamnă că primăvara vine la locul ei în a doua jumătate a lui martie, poate în aprilie și nu mai avem surprize în materie de iarnă și frig.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Când vom mai prinde zile însorite?

Până la sfârșitul acestei săptămâni, în special în zona de sud, în a doua parte a săptămânii s-ar putea să mai vedem și soare destul de mult, pentru că aceste ploi vor fi mai mult în reprize și nu se vor întinde pe întreaga zi.

Citește și