• Ai vreme caldă în următoarele patru săptămâni, în toată țara, anunță Administrația Națională de Meteorologie.
  • În perioada 23-30 octombrie, se preconizează că valorile termice vor fi mai ridicate decât media specifică acestei săptămâni.
  • În săptămâna 13 – 20 noiembrie, valorile termice vor fi ușor peste medie pe tot teritoriul României.

Ai vreme caldă în următoarele patru săptămâni, în toată țara, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Temperaturile medii vor înregistra valori peste cele considerate normale.

În perioada 23-30 octombrie, se preconizează că valorile termice vor fi mai ridicate decât media specifică acestei săptămâni, în special în regiunile sud-estice. Va ploua mai mult în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, însă nu cele sudice, în timp ce în restul țării se va menține aproape de normal pentru acest interval.

În săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie, temperaturile medii vor continua să fie ușor peste normă la nivel național, în timp ce cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÂN TEHERAN
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CE FACE UN LIDER BUN?
CÂT MAI SCADE INDUSTRIA ROMÂNIEI?
CONFLICT ÎN NOUA CALEDONIE

În perioada 6 – 13 noiembrie, temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât de obicei, la nivelul întregii țări, iar regimul pluviometric va arăta tendința de a fi excedentar în regiunile extracarpatice, rămânând aproape de normal în restul teritoriului, scrie Mediafax.

În săptămâna 13 – 20 noiembrie, valorile termice vor fi ușor peste medie pe tot teritoriul României, iar cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă sugerează o tendință de excedent în cea mai mare parte a țării, conform informațiilor furnizate de meteorologi.

Citește și