• Vine toamna. Și vine cu temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite, transmite ANM în prognoza pentru următoarele patru săptămâni.
  • 21 – 28 august: Ai temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru aceasta perioadă
  • 11 – 18 septembrie: Mediile termice vor depăși ușor valorile specifice pentru această săptămână în sud, est şi local în centrul țării

Vine toamna. Și vine cu temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite, transmite ANM în prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

21 – 28 august

Ai temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru aceasta perioadă, peste tot în țară, dar mai ales în sud. Ploile vor fi rare, mai ales la munte.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL


28 august – 4 septembrie

În est, sud și sud-est te așteaptă temperaturi medii mai mari decat cele specifice pentru această săptămâna. În general, în restul țării temperatura va fi apropiată de ce normală pentru această perioadă.

Va ploua în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în extremitatea de nord a Carpaţilor Orientali, astfel încât cantitățile de apă depășesc mediile perioadei.


4 – 11 septembrie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice şi estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, scrie Mediafax.

11 – 18 septembrie

Mediile termice vor depăși ușor valorile specifice pentru această săptămână în sud, est şi local în centrul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Nivelul de precipitații va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Citește și