• De luni de la ora 21.00 până marți la ora 10.00, în Capitală, cerul va deveni variabil.
  • Cod galben de vânt în 6 județe: Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța și Tulcea.
  • Intensificări ale vântului, cu rafale de 55-65 km/h.

Vânt și maxime de 16 grade se vor înregistra în noaptea de luni spre marți în Capitală, potrivit prognozei speciale pentru București emisă de ANM.

Conform ANM, de luni de la ora 21.00 până marți la ora 10.00, în Capitală, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 40-45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14-16 grade.

 Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt valabilă în noaptea de luni spre marți în șase județe din țară. Sunt vizate județele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța și Tulcea.

Recomandări

BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS
TIMOTHEE, ÎN ROLUL LUI BOB DYLAN
ÎNGERII DE LA VICTORIA`S SECRET REVIN

În aceste zone vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55-65 km/h. Avertizarea este în vigoare de luni de la ora 21.00 până marți la ora 10.00.

Meteorologii anunță că intensificări ale vântului vor fi pe parcursul zilei de luni, local și temporar în vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest, cu viteze în general de 40-50 km/h. Marți, vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul țării.

Citește și: