• Următoarele ore aduc soare și maxime de până la 17°C. În București vor fi 16°C.
  • De duminică iarna se întoarce, începând din Moldova.
  • Vor și ninsori, iar perioada rece se va prelungi toată săptămâna.

Ne așteaptă o zi foarte caldă, cu maxime de până la 17 grade în sudul țării, iar soarele va fi generos în toată țara. Iarna se întoarce brusc începând de luni.

La ce ne așteptăm azi?

Pentru acest început de iarnă vorbim de temperaturi mari, chiar de până la 17 grade. În București temperaturile au ajuns deja la 10 grade, iar în toată țara avem parte de soare. Astfel, maximele de astăzi sunt cu 15 grade mai ridicate decât ar trebui să fie în mod normal.

Totuși, unde va ninge și cât de frig va fi?

Pentru început, dumincă seara, iarna își va face simțită prezența în zona Moldovei. Este vorba despre o răcire a temperaturii care va scădea de la 12-13 grade la -2 sau -3 grade.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Începând de luni, această răcire va cuprinde întreaga țară iar temperaturile abia vor ajunge la 0 grade. Astfel, putem observa o scădere a temperaturilor de aproximativ 20 de grade, în 48 de ore. Ninsorile vor apărea în zona de nord a țării, dar luni ne putem aștepta să apară în zona de sud a țării sau chiar și prin capitală.

Ne așeaptă o perioadă foarte rece cu temperaturi maxime de aproximativ 0 grade. Minimele ajung la -8 grade în zona de nord, poate chiar și în capitală.

Citește și