• Ești în căutare de filme pe care să le vezi cu iubitul/iubita de Ziua Îndrăgostiților? Ai ajuns în locul potrivit
  • Aleph News are câteva recomandări pentru tine

Dacă vrei să petreci Ziua Îndrăgostiților alături de persoana iubită într-un mod intim, din confortul casei tale, ce zici de vizionarea unui film împreună?

De la drame, povești romantice sau chiar lacrimogene, la comedii, printre filmele pe care le puteți vedea în doi se numără „To All The Boys: Always & Forever“, „Words on Bathroom Walls“, „In the Mood for Love“, „Little Fish“, „A Star Is Born“.

10 filme de văzut cu iubitul/iubita de Ziua Îndrăgostiților:

„Always Be My Maybe“, un film de comedie numai bun de văzut de Ziua Îndrăgostiților, în doi

„Always Be My Maybe“ este un film de comedie romantic, care îi prezintă pe „doi prieteni din copilărie care se regăsesc în situații socio-economice foarte diferite atunci când se îndrăgostesc ca adulți“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„In the Mood for Love“

Deși lansat în anul 2000, „In the Mood for Love“ este o producție care nu îmbătrânește niciodată. Filmul îți spune povestea unui tânăr redactor șef la un ziar local, Chow, care se mută alături de soția sa într-o locuință nouă. Așa se cunoaște cu Li-Zhen, o tânără care tocmai se mutase și ea cu soțul. Chow începe să petreacă tot mai mult timp în compania lui Li- Zhen, devenind atât de apropiați încât descoperă că… soții lor sunt amanți.

„A Star Is Born“, unul din cele mai frumoase filme de văzut de Valentine’s Day

Tragica poveste de dragoste este creată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley Cooper) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori, scrie cinemagia.ro.

„All The Bright Places“

Povestea lui Violet și Theodore te va impresiona profund. Sunt doi tineri care se întâlnesc și își schimbă viața reciproc pentru totdeauna. În timp ce luptă cu cicatricile emoționale și fizice din trecut, descoperă fericirea în cele mai mici lucruri.

„Little Fish“

Un cuplu luptă să-și mențină relația, pe măsură ce un virus care provoacă pierderi de memorie se răspândește și e pe cale să șteargă tot istoricul iubirii lor.

Silver Linings Playbook

În acest film îi vei vedea în rolurile principale pe Bradley Cooper și Jennifer Lawrence, doi adulți bolnavi mintal. După ce și-a pierdut soția, job-ul și viața socială, Pat se mută cu părinții săi. O cunoaște pe Tiffany, care, de asemenea, tocmai pierduse o persoană dragă, și împreună formează o relație interesantă și, uneori, tensionantă.

„Fifty Shades of Grey“

Nu e un film pe care trebuie să îl vezi pentru că este bun, ci pentru că e „hot“. Povestea dintre studenta Anastasia Steele și un cuceritor și misterios om de afaceri, Christian Grey, se transformă în „Kama Sutra: Mansion Edition“.

Drama romantică „Words on Bathroom Walls

Charlie Plummer și Taylor Russell sunt doi adolescenți care descoperă că dragostea poate fi mai grea decât pare în filme.

„P.S. I Love You“

Dacă poți viziona „P.S. I Love You“ fără să plângi, oare ai inimă? Filmul lacrimogen o prezintă pe Hilary Swank, o soție îndurerată, și pe Gerard Butler, ca soț decedat. Bărbatul s-a asigurat că îi va lăsa în urmă soției sale „calea“ care o va ajuta să se vindece după moartea lui.

„The Notebook“

Încheiem lista cu „The Notebook“, un film care e de nelipsit dintr-o listă cu filme de văzut cu iubitul/iubita de Ziua Îndrăgostiților. Renumit pentru povestea emoționantă, mulți îl consideră cel mai romantic film dintotdeauna.