Dragobetele este oportunitatea perfectă de a-ți surprinde persoana iubită. Fie că ai un buget generos, fie că vrei să te încadrezi în 50 de lei, până la urmă intenția contează.

Aleph News a pregătit o listă cu câteva idei de unde te poți inspira dacă vrei să celebrezi românește ziua de 24 februarie.

Flori

Nu ai cum să dai greș dacă alegi un buchet de flori. De la un banal buchet de ghiocei la un aranjament elaborat – pentru orice ai opta, bucuria este garantată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Sursa: Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Produse personalizate

Căni, perne, tricouri sau o ramă foto cu poza cuplului vostru – iată ce poți cumpăra pe ultima sută de metri, dacă vrei să își demonstrezi iubirea pe 24 februarie.

Sursa: kadoo.ro

Un cadou dulce

Bomboane de ciocolată sau un tort în formă de inimă pot bucura inclusiv papilele gustative ale partenerului. Poți opta pentru variante mai sănătoase, fără zahăr, cu îndulcitori naturali sau chiar pentru desertul raw vegane. În plus, dacă vrei să fii cu adevărat apreciat poți încerca să gătești chiar tu acest preparat.

Sursa: Mediafax Foto

Ustensile de bucătărie sau unelte

Poți opta inclusiv pentru obiecte practice de Dragobete. Nu trebuie să fie ceva ieșit din comun, mai ales dacă acest cadou își va găsi utilitatea în viața de zi cu zi. Așadar, de la ustensile de bucătărie, la electrocasnice sau scule pentru cei pasionați de meșterit, iată variante potrivite de pus sub un ambalaj cu inimioare și fundiță roșie.

Sursa: Profimedia

Lenjerie intimă

De la bucătărie trecem în dormitor. O lenjerie intimă elegantă poate da pe spate chiar și cele mai pretențioase persoane.

Sursa: Profimedia

O sticlă de vin

O sticlă de vin roșu poate condimenta ziua de Dragobete. Dacă vrei să fie cu adevărat specială, propune-i să o beți într-un loc inedit. Poate pe acoperișul blocului sau într-un loc care are o însemnătate aparte pentru voi.

Sursa: Profimedia