• Un ied cu urechile extrem de lungi a devenit vedetă în Pakistan.
  • Simba este încă în creștere, ceea ce înseamnă că urechile sale ar putea deveni și mai lungi.
  • Stăpânul său se teme de atenția pe care Simba a atras-o și a recurs la rugăciune și la tradiție pentru a încerca să se ferească de orice rea voință.

Un ied cu urechile extrem de lungi a devenit vedetă în Pakistan, proprietarul acestuia susținând că deține un record mondial care ar putea sau nu să existe.

Proprietarul lui Simba spune că urechile animalului sunt un record și a contactat Guinness World Records. Simba este încă în creștere, ceea ce înseamnă că urechile sale ar putea deveni și mai lungi.

Simba s-a născut luna trecută, iar de atunci urechile sale au ajuns să atingă 54 cm.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
Foto: Hepta

Crescătorul lui Simba, Mohammad Hasan Narejo, spune că a contactat Guinness World Records pentru a vedea dacă animalul său poate fi inclus ca fiind puiul de capră cu cele mai lungi urechi din lume, deși pe site-ul organizației nu apare o categorie pentru iedul cu cele mai lungi urechi din lume”, potrivit BBC.

Iedul cu cele mai lungi urechi din lume

Narejo a declarat: La doar 10-12 zile după naştere, deja apăruse în presa internațională. Ba chiar a câștigat și un concurs de frumusețe“, a declarat Mohammad Hasan Narejo.

După 30 de zile, devenise atât de popular, încât chiar şi o personalitate renumită ar fi avut nevoie de 25-30 de ani pentru a ajunge la aceeaşi notorietate”, a adăugat el.

Recităm din Coran şi suflăm peste capul lui pentru a alunga deochiul”

Urechile lui Simba sunt atât de lungi încât Narejo trebuie să le plieze pe spate pentru a împiedica capra să stea pe ele. De asemenea, el a conceput un ham pentru ca Simba să poată purta urechile în jurul gâtului.

Narejo se teme de atenția pe care Simba a atras-o – inclusiv din partea crescătorilor rivali – și a recurs la rugăciune și la tradiție pentru a încerca să se ferească de orice rea voință.

Foto: Hepta

Recităm versete din Coran şi suflăm peste capul lui pentru a alunga deochiul. Conform unei îndelungate tradiţii moştenite de la strămoşii noştri, am legat un fir negru în jurul lui, care este fortificat prin versetele Coranului”, a spus proprietarul animalului.

Narejo intenționează să îl crească pe Simba pentru a promova imaginea Pakistanului ca națiune de top în creșterea caprelor. Numele de Simba din Pakistan trebuie să cutreiere întreaga lume”, a spus el.