• Super car Blondie îți prezintă noua mașina a viitorului, un Cadillac Inner-space.
  • Noul model este o mașină de lux electrică complet autonomă cu două locuri, dotată cu o tehnologie incredibilă.
  • Alex îți spune de ce noul model poate deveni una dintre cele mai tari mașini electrice din lume.

Super car Blondie îți prezintă noua mașina a viitorului, un Cadillac Inner-space. Noul model este o mașină de lux electrică complet autonomă cu două locuri, dotată cu o tehnologie incredibilă, de la un ecran complet care acoperă întreg tabloul de bord până la un acoperiș panoramic care se ridică la deschiderea ușilor.

Alex îți spune de ce noul model poate deveni una dintre cele mai tari mașini electrice din lume.

Bine lucrat băieți. Uită-te la interiorul mașinii! Uitați-vă la aspectul acela al ecranului, la ecranul panoramic. O, doamne! WOW! Simt că aici ne îndreptăm cu aceste mașini autonome.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Practic, e ca și cum te-ai duce la cinema în fiecare zi. Scaunele se întorc spre exterior pentru a-ți ura bun venit. Așa că e mai ușor să intri și să cobori din mașină. Deși este o idee simplă, e atât de genială. , spune Alexandra de la Super Car Blondie.

Ecran LED panoramic pe post de panou de comandă

Noul Cadillac îți poate face plimbarea cât se poate de plăcută. Mașina transformă imaginile din mediul extern în digital, adică, în timp ce mergi poți vedea direct de pe bordul mașinii, împrejurimile fără să mai privești prin parbriz.

Motivul pentru care este atât de joasă, aproape de sol, și spațios în interior este pentru că s-au jucat cu poziționarea bateriile. Nu deține un singur panou mare așa cum îi ai pe un Tesla, care restrânge spațiul interior a cabinei pe care l-au plasat. , adaugă Super Blondie.

Acest model impresionează atât prin design cât și prin materialele folosite. Alexandra, de la Super Car Blondie a rămas uimită.

Înloc să foloseacă ulei de petrol ca parte a producerii acestei anvelope, de fapt folosesc ulei de soia și dioxid de coajă de orez. Cred că uitându-te la sosul de soia în bucătărie, e ca și cum ți-ai spune: hai să transformăm boabele de soia într-o anvelopă.  , concluzionează Alex.