• CEO-ul Pfizer a anunțat oficial că o a treia doză de vaccin va fi necesară în următoarele 12 luni
  • „Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a spus acesta
  • În februarie, Pfizer și BioNTech au anunțat că testează a treia doză din vaccinul Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului

CEO-ul companiei Pfizer, Albert Bourla, a anunțat oficial că o a treia doză de vaccin va fi necesară în următoarele 12 luni, dar nu a oferit un termen concret, pentru moment.

El susține că oamenii „probabil” vor avea nevoie de încă o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă. De asemenea, a declarat că este posibil să fie nevoie ca oamenii să fie vaccinați anual cu un ser anti-Covid.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a spus Albert Bourla adăugând că vaccinurile vor contribui la combaterea variantelor extrem de contagioase.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În februarie, Pfizer și BioNTech au declarat că testează a treia doză din vaccinul Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.

Pfizer a declarat la începutul acestei luni că datele actualizate din studiul propriu au arătat că vaccinul companiei este extrem de eficient chiar și la șase luni după a doua doză.