• Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului ÎPS Calinic le-a oferit sfaturi împotriva Covid enoriașilor
  • Acesta le-a recomandat gargară cu oțet și folosirea bețișoarelor asemănătoare celor de la teste pentru a „prăji Covidul”
  • „Ţuica, o minunăţie şi ea! Faceţi frecţie cu ţuică! Pe cap, pe spate, pe tot corpul!”, a mai spus Calinic

ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a fost prezent la o slujbă în Pitești, unde le-a oferit diferite sfaturi credincioșilor prezenți, informează Adevărul.

„Faceţi gargară cu oţet. Şi un pic de sare. Nu uitaţi de apa caldă. Covidul ăsta se teme de apă fierbinte. Şi-atunci curăţaţi gâtul cu apă fierbinte şi un pic de oţet şi sare. Nu-i chiar plăcut, dar fuge orice virus de îşi rupe picioarele! Şi-apoi beţişoarele acelea, cum se fac testele, folosiţi-le la fel, cu amestecul acesta şi pe nas. Aşa prăjiţi Covidul! Ţuica, o minunăţie şi ea! Faceţi frecţie cu ţuică! Pe cap, pe spate, pe tot corpul!”, a spus ÎPS Calinic.

Totodată, cei 200 de enoriași prezenți au aflat că usturioul are efecte benefice, iar că „distanța păstrează prestanța”.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Mănânc mult usturoi. Usturoiul îl tai şi ung clanţele uşilor, acolo unde locuiesc. Păi ştiu eu ce virus poate avea cel care apasă clanţa? Dar mai ales nu o ating cu mâna. Cu un prosop, cu o eşarfă… faceţi la fel! Sau deschideţi uşile cu genunchiul! Sau şi mai bine, desfiinţaţi uşile. Distanța păstrează prestanța”, a mai declarat Arhiepiscopul Calinic.