• Peste 400 de noi cazuri de COVID şi 4 decese la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, a anunţat duminică Ministerul Sănătăţii.
  • Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 22 persoane au fost reconfirmate pozitiv.
  • Până duminică, 67.031 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat.

Peste 400 de noi cazuri de COVID şi 4 decese la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, a anunţat duminică Ministerul Sănătăţii.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 444 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 492 mai puţine faţă de ziua anterioară. 83 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 22 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 1.343, cu 32 mai multe faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 121 persoane, cu 7 mai puţine faţă de ziua anterioară. Din cei 121 pacienţi internaţi la ATI, 109 sunt nevaccinaţi.

Din totalul pacienţilor internaţi, 93 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 3 mai puţini faţă de ziua anterioară. Până duminică, 67.031 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 4 decese (3 bărbaţi şi o femeie), fără decese raportate anterior intervalului de referinţă.

Dintre cele 4 decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 de ani şi două la categoria de vârstă 70-79 de ani.

Dintre cei 4 pacienţi decedaţi, toţi prezentau comorbidităţi şi unul era vaccinat.