• Jamie Oliver spune că soția lui Jools are LONG COVID, iar medicii nu o pot vindeca după doi ani de zile.
  • Bucătarul TV Jamie Oliver a dezvăluit că soția sa Jools a dus o luptă „profund înfricoșătoare” cu virusul SARS-Cov-2 lung în ultimii doi ani.
  • Bucătarul TV a explicat că s-au consultat cu medici specialiști, dar nu au reușit să îi trateze simptomele, deoarece ei încă cercetează cum să trateze această afecțiune.

Jamie Oliver a dezvăluit că soția sa, Jools, se confruntă de doi ani cu o luptă istovitoare împotriva LONG COVID.

Celebrul bucătar, în vârstă de 47 de ani a declarat că Jools, tot de 47 de ani, a descoperit că această boală este „profund înfricoșătoare”, iar medicii se luptă să găsească o soluție pentru ea.

Jamie a explicat că soția sa a trecut prin momente dificile și că se luptă cu efectele coronavirusului de când l-a contractat în urmă cu peste doi ani.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

El a spus că Jools a fost „foarte afectată de acest lucru”, atunci când a fost intervievat de Mail Plus.

Bucătarul TV a explicat că s-au consultat cu medici specialiști, dar nu au reușit să îi trateze simptomele, deoarece ei încă cercetează cum să trateze această afecțiune.

Jamie a deplâns faptul că profesia medicală nu știe cum să vindece COVID-19 de mult timp, în ciuda faptului că 1,8 milioane de britanici spun că au contractat acest virus, potrivit ultimelor cifre ale Oficiului Național de Statistică.

În această lună, experții de la King’s College din Londra au spus că par să existe trei „subtipuri” ale afecțiunii, fiecare cu propriul set de simptome, inclusiv oboseală, ceață cerebrală, dificultăți de respirație, dureri musculare și palpitații ale inimii.

Jools și Jamie au împreună cinci copii, o fiica de 20 de ani, Poppy, care a plecat la universitate în timpul izolării, Daisy, 19 ani, Petal 13 ani, Buddy 11 ani și River în vârstă de șase ani.