• Folia de aluminiu poate fi găsită în aproape fiecare bucătărie din lume și, deși cei mai mulți dintre noi o asociază cu gătitul și depozitarea alimentelor, are de fapt multe utilizări de care este posibil să nu fii conștient.
  • Și mai surprinzător este că putem folosi folia de aluminiu pentru sănătatea noastră!
  • O poți folosi pentru răceală, arsuri sau chiar pentru articulații dureroase.

Folia de aluminiu poate fi găsită în aproape fiecare bucătărie din lume și, deși cei mai mulți dintre noi o asociază cu gătitul și depozitarea alimentelor, are de fapt multe utilizări de care este posibil să nu fii conștient.

Și mai surprinzător este că putem folosi folia de aluminiu pentru sănătatea noastră!

Funcționează ca un remediu excelent pentru răceli

Pentru a începe, va trebui să îți înfășori picioarele în cel puțin cinci straturi de folie. Folia conține proprietăți antiinflamatorii, ajută la ameliorarea simptomelor de răceală și gripă care nu-ți dă pace. Lasă-ți picioarele înfășurate timp de cel puțin două ore. Dacă simptomele persistă mai mult de o săptămână, mergi un medic.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Următoarea zonă în care folia te poate ajuta este atunci când ai suferit o arsură. Acesta sigur nu este un medicament la care s-ar gândi majoritatea oamenilor pentru o astfel de problemă. Dar cercetările medicale sugerează că medicii tratează arsurile cu această metodă. Înainte de aplicarea foliei, rana trebuie curățată cu apă și o cârpă uscată. Este necesar să aplici mai întâi unguent și să pui un tifon. Apoi rana se învelește în folie și se fixează cu bandă adezivă, dar încearcă să nu miști zona afectată până când durerea nu începe să scadă.

Folia de aluminiu te scapă de oboseală

Pune cateva fasii de folie la congelator si lasa-le acolo doua-trei ore. Apoi pune folia rece pe pleoape și obraji. Acest lucru va face mușchii feței mult mai relaxați. Și astfel te va ajuta să te simți proaspăt și plin de energie.

Nu în ultimul rând, cei care suferă de articulații dureroase pot folosi folia de aluminiu în beneficiul lor. Dacă suferi de un atac dureros de sciatică sau gută, înfășoară folia peste partea din corp în cauză și încearcă să nu o miști. Lasă folia să acționeze peste noapte sau timp de 24 de ore. Repetă procesul timp de zece zile și vei fi plăcut surprins de cât de repede dispare durerea.