Ce părere au femeile și bărbații despre orgasm și împlinire sexuală. „Este wow. Adrenalină dulce”

S-a vorbit atât de mult despre educația sexuală a copiilor, încât am lăsat-o deoparte pe cea a adulților. Mediafax a făcut recent o serie de interviuri în care a întrebat și femei și bărbați despre orgasm și împlinire sexuală.

Femeile și bărbații văd și comentează acest subiect care e încă tabu în România. Dacă bărbații vorbesc în cuvinte mari despre această trăire, femeile preferă să evite subiectul.

Ce spun bărbații despre orgasm

Ce spun femeile despre orgasm

Unele dintre ele au învățat încă din familie că nevoia bărbatului e pe primul plan și că cea a femeii nu contează. Așa se ajunge la abuzuri și la femei care sunt părăsite pentru că nu sunt suficient de bune.

Cristian Delcea, sexolog: „Femeile nu apelează la specialist”

Ce ne spune literatura cu privire la tulburările de orgasm, femeile excelează la capitolul ăsta. Sunt foarte puține care sunt deschise și care își asumă. Majoritatea sunt cele care suferă și care nu cer ajutor. Prevalența este mai mare decât în rândul bărbaților. Numărul este impresionant și iată că femeile nu apelează la specialist. Motivul este jena sau această perspectivă a culturii noastre românești sau latine”, a explicat Cristian Delcea, sexolog.

Exit mobile version