• Ministerul Sănătăţii a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construcţia Centrului de Arşi Grav de la Târgu Mureş.
  • Construcţia Centrului de Arşi Grav de la târgu Mureş este a treia construcţie începută în ultimele 12 luni pentru unităţi sanitare dedicate pacienţilor cu arsuri grave.
  • Valoarea totală a celor trei proiecte se apropie de un miliard de lei, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construcţia Centrului de Arşi Grav de la Târgu Mureş.

Construcţia Centrului de Arşi Grav de la târgu Mureş este a treia construcţie începută în ultimele 12 luni pentru unităţi sanitare dedicate pacienţilor cu arsuri grave, după Timişoara şi Bucureşti.

Valoarea totală a celor trei proiecte se apropie de un miliard de lei, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Noua clădire va avea 7 nivele şi va cuprinde 5 paturi pentru pacienţi critici, 10 paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 57 de paturi, 25 de săli de operaţii distribuite pe două etaje.

Proiectul este derulat de Ministerul Sănătăţii prin Proiectul Băncii Mondiale, iar bugetul total al investiţiei este de 322.625.700,15 LEI, fără TVA.

Citește și