• CEO-ul Pfizer: Virusul va persista ani de zile, dar acesta ar putea fi ultimul val cu restricții.
  • Bourla spune că rapelurile împotriva coronavirusului vor rămâne necesare, dar pilula anti-COVID „va schimba totul”.
  • Bourla a lăudat, de asemenea, eficacitatea și siguranța vaccinurilor.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat luni că, deși „cel mai probabil scenariu” este că virusul SARS-COV-2 va circula mulți ani de acum încolo, el crede că actualul val de infecții va fi ultimul care va necesita restricții.

Bourla spune că rapelurile împotriva coronavirusului vor rămâne necesare, dar pilula anti-COVID „va schimba totul

Bourla a acordat un interviu postului francez BFM TV pentru a face public anunțul unui pachet de investiții al companiei farmaceutice în Franța.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Bourla a lăudat, de asemenea, eficacitatea și siguranța vaccinurilor, spunând că el crede că oamenii vor continua să aibă nevoie de vaccinuri de rapel.

Albert Bourla susține că ne vom întoarce curând la normalitate

Albert Bourla a declarat de asemenea că viața s-ar putea întoarce la normalitate în cursul acestei primăveri, după doi ani de pandemie.

Vom putea în curând să revenim la viață normală”, a declarat acesta într-un interviu separat acordat cotidianului Le Figaro.

Suntem bine poziționați pentru a atinge acest obiectiv în primăvară mulțumită tuturor uneltelor pe care le avem la dispoziție: testele, vaccinurile foarte eficace și primele tratamente care pot fi administrate acasă”, a precizat el.

Pfizer a anunțat în luna decembrie că pilula sa Paxlovid reduce spitalizările și decesele în rândul persoanelor vulnerabile cu 90%. Ea a fost autorizată în regim de urgență atât de Agenția Europeană pentru Medicamente, cât și de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite.