• Claudia Ardelean a fost membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj pentru o singură zi
  • Claudia Ardelean, antreprenor: „De profesie sunt juristă, absolventă a două facultăţi şi un om care este în continuă formare profesională
  • „Eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie“, spune tânăra

O singură zi a fost membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj. O cheamă Claudia Ardelean, are 28 de ani şi a stârnit scandal imediat după numire. Îţi fac acum cunoştinţă cu ea şi decizi singur dacă se ridică la înălţimea CV-ului care o prezintă ca absolventă de Drept şi Studii Europene. Este olimpică la chimie, biologie şi limba română.

Claudia Ardelean, antreprenor: „De profesie sunt juristă, absolventă a două facultăţi şi un om care este în continuă formare profesională. Am terminat Facultatea de Drept şi Facultatea de Studii Europene. Da, sunt şi antreprenor, am o firmă de organizare de evenimente“.

Reporter: Tu ai fost numită în acel consiliu, ce nu au înţeles oamenii?

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Claudia Ardelean, antreprenor: „În primul rând nu au înţeles conceptul de consiliu de administraţie. Consiliul de administraţie are rol în dezbaterea problemelor de organizare, strategie şi funcţionarea spitalului, iar membrii consiliului de adiministraţie, nu toţi au nevoie de pregătire medicală, pentru că aici este vorba de management instituţional.”

Pentru cele câteva mii de urmăritori de pe Instagram, Claudia a anunţat şi pe reţelele sociale că a intrat în Consiliul de administraţie al spitalului. Susţinută politic de partidul din care face parte – PNL. Principala critică care i-a fost adusă în spaţiul online: că a avut o firmă de hostess şi nu are nicio calificare pentru noua funcţie.

Claudia Ardelean, antreprenor: „Reacţiile unor oameni au fost superficiale. Conform CV-ului pe care l-am depus, eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie. Din păcate în România mai există aceste prejudecăţi, însă eu sunt de părere că frumuseţea nu trebuie să influenţeze, nici să împiedice parcursul profesional sau politic al tinerilor. Şi chiar încurajez toți tinerii să muncească pentru visele lor.“

Şi-a dat demisia şi se întoarce în business. Claudia Ardelean, antreprenor: „Voi rămâne în mediul politic pentru că România are nevoie de tineri cu principii solide în această arie şi eu am tot viitorul în faţă. A fost afectat sectorul acesta al evenimentelor. Eu prin această activitate de organizare evenimente le ofeream joburi part-time studenţilor sau celor care voiau să aibă un venit în plus“.