• James Peyer este CEO și fondator al companiei farmaceutice, Cambrian.
  • Cambrian Bio este o companie de dezvoltare a medicamentelor în stadiu clinic.
  • James vrea să dezvolte medicamente care prelungesc viața și îmbunătățesc starea.

James Peyer, CEO și fondator al companiei farmaceutice, Cambrian este pe cale să redefinească lumea medicinei. Obiectivul său este acela de a dezvolta medicamente care nu doar prelungesc durata de viață, ci și îmbunătățesc în mod semnificativ starea generală de sănătate a oamenilor, relatează Forbes.

„Cel mai performant medicament pentru prelungirea duratei de viață sănătoasă la mamifere, la șoareci, unde s-a demonstrat acest lucru, este un medicament numit Ramy. Este un medicament aprobat de FDA, dar este aprobat pentru suprimarea sistemului imunitar și ca tratament împotriva cancerului și ca tratament pentru epilepsie și are o mulțime de efecte secundare. Și astfel, unul dintre studiile clinice pe care suntem aproape gata să le începem este că avem prima versiune a acestei clase de medicamente din care face parte Ramy”, a declarat James Peyer, CEO și fondator, Cambrian.

Cambrian Bio este o companie de dezvoltare a medicamentelor în stadiu clinic, menite să modernizeze asistența medicală în secolul XXI.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„Suntem în studii clinice pe oameni și trebuie să fac o declarație de renunțare, pentru că tot ce știm despre aceste medicamente provine din studii pe șoareci, câini și șobolani. Începem să obținem date la oameni, dar majoritatea datelor pe care le avem la oameni arată doar că este sigur de administrat”, a adăugat Peyer.

Citește și