• Un bărbat din Botoșani s-a vaccinat cu a 3-a doză de vaccin Pfizer și își dorea să o primească și pe a 4-a.
  • Gabriel Grădinaru: „M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, dar mi-a revenit un pic vederea”.
  • Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Un bărbat din Botoșani s-a prezentat duminică, 16 mai, la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi şi a cerut să fie vaccinat, nedeclarând că a mai fost imunizat şi înainte. Prin urmare, acesta a primit a treia doză de Pfizer. Acum, el spune că se simte bine, dar îl doare genunchiul.

„Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis că sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum”, povestește Gabriel Grădinaru.

„Mă simt mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună. Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga”, a continuat bărbatul, conform ObservatorNews.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Potrivit medicilor, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, riscă să facă o formă uşoară de boală. Dureri muculare, o migren, o febrilitate, un frison.

De asemenea, bărbatului i s-a deschis dosar penal.

 Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a explicat că în acest caz nu a fost scanată cartea de identitate a bărbatului, iar personalul din centrul de vaccinare a crezut spusele acestuia, care a susținut că nu este vaccinat.