• Potrivit aromoterapiei, lămâia nu este doar un fruct, ci și un ingredient „magic” care poate stimula reacții fiziologice din organism.
  • Mirosul de citrice va deschide căile respiratorii și vă ajută să respirați mai ușor și, prin urmare, să adormi mult mai ușor.
  • În plus, inhalarea mirosului de lămâie în timpul somnului poate reduce durerile.

Potrivit aromoterapiei, lămâia nu este doar un fruct, ci și un ingredient „magic” care poate stimula reacții fiziologice din organism. Bogate în nutrienți valoroși precum vitaminele C, A și B, cupru, mangan, calciu, potasiu, magneziu și antioxidanți puternici, lămâile sunt bune pentru piele și chiar pentru organele interne.

Mai mult decât atât, cercetările au demonstrat că așezarea lămâilor feliate lângă pat noaptea poate îmbunătăți problemele respiratorii, calitatea aerului și somnul.

Datorită proprietăților sale detoxifiante și antibacteriene, lămâia este un purificator natural de aer și îmbunătățește calitatea aerului. Mirosul său calmează sistemul nervos și ajută la reducerea sentimentelor de stres, precum și a problemelor legate de nasul blocat. Mirosul de citrice va deschide căile respiratorii și vă ajută să respirați mai ușor și, prin urmare, să adormi mult mai ușor.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

În plus, inhalarea mirosului de lămâie în timpul somnului poate reduce durerile, precum durerile de cap și artrita reumatoidă, iar proprietățile sale de reglare a circulației și de scădere a tensiunii arteriale sunt, de asemenea, cunoscute, ceea ce este, de asemenea, dovedit științific.

Acestea sunt toate motivele bune pentru care ar trebui să încerci cu siguranță să pui o lămâie lângă pat înainte de a merge la culcare. Pur și simplu tăiați lămâia în sferturi pe lungime, puneți-o pe o farfurie sau într-un recipient și puneți-o lângă pat și bucurați-vă de beneficiile mirosului acestui fruct puternic.