• Ne petrecem ore întregi în fiecare zi trimițând mesaje, efectuând apeluri și răsfoind nesfârșite postări pe rețelele de socializare.
  • Sunt ca un membru în plus și le luăm cu noi peste tot – chiar și în locurile în care probabil nu ar trebui să le luăm.
  • De multe ori, telefonul este prietenul tău chiar și la baie.

Ne petrecem ore întregi în fiecare zi trimițând mesaje, efectuând apeluri și răsfoind nesfârșite postări pe rețelele de socializare. Sunt ca un membru în plus și le luăm cu noi peste tot – chiar și în locurile în care probabil nu ar trebui să le luăm. De multe ori, telefonul este prietenul tău chiar și la baie.

Potrivit The List, compania de igienizare Vioguard susține că 73% dintre noi stau și dau scroll în timp ce stau pe tronul de porțelan sau stau în picioare la toaletă. Aceștia au adăugat că un procent uriaș de 93% din Generația Z a recunoscut că trimite mesaje sau se joacă în timp ce sunt la baie.

Desigur, riști să-ți scapi telefonul în canal, dar te expui și unui risc mai mare de îmbolnăvire și infecție. Experții susțin, de asemenea, că distragerea suplimentară a atenției ar putea, de fapt, să oprească capacitatea corpului tău de a merge la baie cu totul.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Potrivit experților care au vorbit cu The Washington Post, poziția pe care o adopți pentru a merge la toaletă pune presiune asupra venelor din jurul anusului, ceea ce poate duce la hemoroizi. Așadar, glisarea și derularea în timp ce îți faci „treaba” ar putea să îți provoace multă durere și mâncărimi.

Un alt risc de a fi distras la toaletă poate fi acela de a interfera cu contracțiile naturale care ajută la împingerea fecalelor. Deci, dacă te chinui să faci „treaba”, acest lucru poate înrăutăți situația. În plus, să nu uităm de germenii și de partea neigienică a faptului că ai telefonul atât de aproape de toaletă. Ar trebui să te speli pe mâini după fiecare pauză la baie, dar când a fost ultima dată când ți-ai curățat dispozitivele?