• Toată lumea mănâncă carne de pui.
  • Este una dintre cele mai preferate atunci când vine vorba de diete și de o alimentație sănătoasă.
  • Carnea de pui este o sursă de proteine complete, necesare pentru o bună funcționare a organismului uman.

Toată lumea mănâncă carne de pui. Este una dintre cele mai preferate atunci când vine vorba de diete și de o alimentație sănătoasă.

Carnea de pui este o sursă de proteine complete, necesare pentru o bună funcționare a organismului uman.

Cu toate acestea, există unele părți ale puiului care nu trebuie consumate, mai ales dacă puii sunt cumpărați și nu crescuți la țară.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Printre acestea se numără pielea de pui (din cauza substanțelor chimice dăunătoare cu care a fost tratată), ficatul și aripile, din cauza bacteriilor periculoase. Dr. Elena Ostrovskaia, endocrinolog rus, avertizează în acest sens.

Medicul explică faptul că, pe lângă grăsimile dăunătoare, pielea de pui poate conține și compuși de clor. Această substanță este utilizată pentru a procesa carnea de pui. Cu ajutorul acestuia, produsul ține mai mult.

Ficatul de pui este considerat deosebit de dăunător pentru că poate conține bacterii care sunt foarte greu de distrus prin gătire. Vorbim în principal de listeria”, adaugă doctorul Elena Ostrovskaia.

De asemenea, endocrinologul avertizează împotriva consumului de aripi de pui. Aceasta poate conține bacterii patogene în cantități mari. Ar trebui să știi că puii sunt injectati cu steroizi în gât sau în aripile laterale, ceea ce înseamnă că în aceste părți ale puilor este cea mai mare concentrație de steroizi.