carne

  • FDA aprobă primul produs din carne crescută în laborator pentru consumul uman

    Aprobarea FDA se aplică doar unui produs specific al Upside’s. Aceasta este o decizie istorică, care indică o cale de urmat pentru o industrie care acumulează rapid investiții. Pentru a permite clienților dornici să încerce carnea de laborator, Upside, care și-a anunțat deja anul trecut colaborarea cu bucătarul cu stea Michelin Dominique Crenn, va debuta […]
    Știință / 18 noiembrie 2022 • 11:11
  • Așa-numitul TEST AL DEGETELOR îți arată dacă carnea ambalată din supermarket este proaspătă sau veche. Cum se face?

    Carnea din măcelărie sau de pe rafturile supermarketurilor poate fi ușor evaluată dintr-o privire. Cum se verifică prospețimea cărnii? Așa-numitul TEST AL DEGETELOR îți arată dacă carnea ambalată din supermarket este proaspătă sau veche. Există o modalitate ușoară de a verifica prospețimea cărnii ambalate. Atunci când cumperi carne, cel mai important lucru este ca aceasta […]
    Sănătate / 6 noiembrie 2022 • 19:19
  • Bill Gates spune că dacă oamenii vor reduce consumul de carne, acest lucru nu va ajuta la rezolvarea crizei

    Gates este de mult timp un activist în domeniul climei, finanțând numeroase start-up-uri dedicate acestei cauze. Anul trecut a publicat cartea „How To Avoid a Climate Disaster: Soluțiile pe care le avem și descoperirile de care avem nevoie”, în care susținea că inovația tehnologică este esențială pentru a schimba economia. „Mă uit la ceea ce […]
    Entertainment / 2 octombrie 2022 • 22:56
  • Consilierul alimentar al guvernului britanic: „Reduceți cantitatea de carne pentru a evita o prăbușire a climei”

    Produsele de origine animală nu par să aibă un loc într-un viitor durabil. Consilierul a propus o scădere cu 30% a consumului de carne în următorul deceniu pentru a obține o utilizare mai eficientă a terenurilor. Un raport al Universității din Oxford din 2018 a afirmat că trebuie să reducem consumul de carne de vită […]
    Government / 18 august 2022 • 15:31
  • Doctorii dau un semnal de alarmă: Nu mânca niciodată această parte a puiului

    Toată lumea mănâncă carne de pui. Este una dintre cele mai preferate atunci când vine vorba de diete și de o alimentație sănătoasă. Carnea de pui este o sursă de proteine complete, necesare pentru o bună funcționare a organismului uman. Toată lumea mănâncă carne de pui. Este una dintre cele mai preferate atunci când vine […]
    Sănătate / 13 august 2022 • 15:32
  • Alternativele vegetale la carne sunt mai sustenabile și mai sănătoase, spun cercetătorii

    Concret, un studiu publicat în jurnalul ştiinţific Future Foods arată că poţi renunţa liniştit/ă la carne fără a-ţi face griji pentru gust sau bani. Carnea vegetală este extrem de versatilă: are acelaşi gust, textură, dar cu zero efecte negative pentru sănătate. În plus, alternativele la lactate sunt şi ele mai sănătoase şi sustenabile pentru mediu.  […]
    Sănătate / 1 august 2022 • 12:41
  • Analiză! Cum ar arăta o chiftea gigantică făcută din carnea fiecărei ființe umane din lume

    Un utilizator Reddit a realizat un studiu matematic pentru a desena dimensiunea sferei de carne. Lichefierea întregii specii umane într-o masă vâscoasă și cărnoasă ar însemna să aibă o sferă cu o lățime de puțin sub un kilometru. Studiile științifice au deseori misiunea de a descifra îndoielile care ne înconjoară viața de zi cu zi, […]
    Cultură / 30 iulie 2022 • 18:45
  • Peste un milion de pui de carne mor săptămânal în Marea Britanie. Care este cauza

    Mai mult de un milion de pui de carne mor în fiecare săptămână în Marea Britanie înainte de a ajunge la greutatea de sacrificare, potrivit unui nou raport. O analiză a cifrelor guvernamentale realizată de organizaţia caritabilă pentru bunăstarea animalelor Open Cages arată că aproximativ 64 de milioane de pui mor prematur în fiecare an […]
    Government / 16 iulie 2022 • 23:22
  • Vechile obiceiuri nu mor niciodată. Carnea de vânat este mai sănătoasă decât cea domestică

    Carnea de mistreț este mai slabă și mai sănătoasă decât cea de porc. Consumul de carne de pui a atins un nivel record în lume. Un român mănâncă, în medie, 28 de kilograme de carne de pui pe an. Ai grijă ce vânezi, că s-ar putea să îți placă. Carnea de vânat e mai sănătoasă […]
    Lifestyle / 8 iunie 2022 • 05:11
  • STUDIU. De ce mănâncă oamenii atât de multă carne?

    Oamenii consumă carne încă din epoca preistorică. În ultimii 50 de ani, producția globală a crescut de patru ori la aproximativ 350 de milioane de tone anual. Evitarea cărnii și a produselor lactate este cea mai mare modalitate de a reduce impactul nostru asupra mediului asupra planetei, arată un studiu. Schimbarea atitudinilor devin evidente, chiar […]
    Lifestyle / 9 mai 2022 • 17:12